Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Er is momenteel een grote diversiteit in knutsel technieken en materialen, omdat wij het leuk vinden om onze kennis te delen en met een groepje kinderen aan de slag te gaan bieden wij ook de mogelijkheid om kinderfeestjes bij ons te boeken. Onderstaand een kleine opsomming van wat er allemaal mogelijk is. De kinderfeestjes kunnen plaatsvinden op een door u uitgekozen locatie in de regio Breda, Etten-Leur, Zundert. Staat u idee hier niet bij mail of gerust, zodat we kunnen kijken of wellicht ook dat mogelijk is!


Kinderfeestjes kunnen plaatsen vinden met minimaal 6 en maximaal 10 kinderen, op een locatie buiten ons atelier is het maximaal aantal kinderen in overleg. Natuurlijk zorgen wij voor alle materialen voor een mooi eindresultaat. De kinderen mogen na afloop hun knutselwerkje meenemen als herinnering aan een gezellig feestje.


De kosten varieren per kinderfeestje, de komende tijd zullen we de website verder uitbreiden en een korte omschrijving per feestje en de prijs per kind toevoegen. Tot die tijd lichten wij de feestjes graag per mail toe!


De mogelijkheden voor een kinderfeestje zijn:

- Decoupage

- Foam Clay

- Mozaiïek

- 3D-verf

- Vliegers maken

- Tekstbord maken


Natuurlijk is het ook mogelijk om met een groep volwassenen een workshop te organiseren, neem dan gerust contact met ons op!


Ons Hobby Atelier - Borduren en nog veel meer  !!!!


Voor meer informatie neem gerust contact op:

Petra Baremans

Risten 2, 4891 bb Rijsbergen

tel.nr.  +31 6 51 095 259

email: onshobbyatelier@gmail.com